loading...
فوج
s.m.m بازدید : 423 1395/04/25 نظرات (0)

ابتدا فر را با حرارت ۴۲۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر را با فویل

آلومینیومی بپوشانید. در یک کاسه بزرگ آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط

کنید در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را همراه با دو قاشق غذاخوری آب،

هم بزنید تا وقتی که مخلوط شوند. پنیر پارمزان را هم در ظرف ...

s.m.m بازدید : 250 1395/04/24 نظرات (0)

سبزیها باید بشکل مطلوبی طبخ شوند و برای این منظور باید دقت شود که

تمام سبزیها در نهایت تازگی باشند و موقع طبخ زیاد پخته و له نشده فرم خود

را از دست ندهند. لوبیا را پس از تمیز کردن به صورت ریز خرد می‌کنیم. ۲ تا

۳ لیوان آب را در یک ظرف جوش می‌آوریم،بلافاصله لوبیا را...

s.m.m بازدید : 304 1395/04/23 نظرات (0)

گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه های نازک می بریم.سیب زمینی و پیازها

را از بلندی برش می دهیم.کرفس ها را از بلندی برش های کوچک می

دهیم. ظرف فر را چرب و فر را گرم می کنیم نیمی از گوجه ها را ته

ظرف می چینیم تمام مواد را روی گوجه ها می ریزیم و ...

s.m.m بازدید : 296 1395/04/22 نظرات (0)

بادمجان و کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون می‌

خوابانیم. سپس آنها را در باربکیو یا فر کبابی می‌کنیم تا پخته شوند

.بعد آنها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم همراه با فلفل‌های خرد

شده در ظرف می‌ریزیم و مرزنجوش و جعفری و...

s.m.m بازدید : 295 1395/04/04 نظرات (0)

اسفناج ها را شسته و خرد کنید. کره را در یک ماهیتابه ریخته و آن را ذوب

کنید. سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. اسفناج ها

را به مواد درون ماهیتابه اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم

اجاق گاز قرار دهید. سپس ظرف را از روی شعله برداشته، ...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 874
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 21,012
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 14
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 22,890
  • بازدید ماه : 31,101
  • بازدید سال : 270,977
  • بازدید کلی : 5,884,534