loading...
فوج
s.m.m بازدید : 337 1394/11/03 نظرات (0)

دلمه برگ مو بدون گوشت

 

برگ مو  :  ۵۰۰ گرم
روغن زیتون  :  ۰.۷۵ فنجان
کشمش  :  ۰.۲۵ فنجان
پیاز  :  ۳ فنجان
آب  :  ۰.۵ فنجان
فلفل فرنگی شیرین  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
شوید یا شبت  :  ۰.۷۵ فنجان
جعفری ساطوری شده  :  ۰.۷۵ فنجان
برنج  :  ۰.۲۵ فنجان
نمک  :  ۰.۲۵ فنجان
نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده مخلوطش کرده سر دیگ بگذارید و آن را مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، پیوسته مواظب باشید تا مبادا بسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در دیگ روی هم گذاشته رویش آب لیمو ترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 499
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,120
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,998
  • بازدید ماه : 16,209
  • بازدید سال : 256,085
  • بازدید کلی : 5,869,642