loading...
فوج
s.m.m بازدید : 284 1395/05/16 نظرات (0)

۱) ابتدا باقالاها را از هر دو پوست خود جدا کرده و بشویید. سپس در یک

قابلمه مقداری آب بریزید و باقالاها را به همراه نمک در آن بپزید. در این

فاصله، ۲ عدد از پیازها را نیز پوست کنده و پس از خرد کردن، در روغن

تفت دهید. شوید را هم پاک کرده و بعد از شستن، ریز...

s.m.m بازدید : 312 1395/05/15 نظرات (0)

- بادمجان ها را کباب کرده، پوست آن ها را جدا می کنیم و با آب سرد می

شوییم. این بادمجان ها را در آبکش ریخته و برای این که تلخی آن گرفته

شود، روی بادمجان ها کمی نمک می ریزیم و می گذاریم تا نیم ساعت

بماند. - بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی کرده ...

s.m.m بازدید : 287 1395/05/14 نظرات (0)

شیر را گرم کنید، ذرت را در آن بریزید و به‌هم بزنید تا غلیظ شود ولی نگذارید

گلوله گلوله گردد. سپس بادمجان و نمک را با آن مخلوط کنید. زرده تخم مرغ

را خوب هم بزنید و آن را آهسته آهسته روی مخلوط فوق بریزید، سفیده تخم

مرغ را هم بزنید تا کف بکند و آن را با مخلوط فوق...

s.m.m بازدید : 291 1395/05/13 نظرات (0)

کمی روغن( حدود ۱ قاشق) را در ماهیتابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی

ها را خرد کرده در روغن کمی حرارت می دهیم. سپس اسفناج خرد کرده

را به آن می افزائیم تا اینکه کمی نرم شود.( روی حرارات متوسط ۳ دقیقه

بماند.) تخم مرغ ها را هم زده، اسفناج، تره فرنگی، ...

s.m.m بازدید : 289 1395/05/12 نظرات (0)

سیب زمینی ها را بخوبی شسته و در آب جوش که کمی نمک در آن ریخته

شده قرار دهید تا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را

پوست گرفته و با زرده تخم مرغ بخوبی مخلوط کنید.نیمی از پنیر پیتزاوآرد

را در ظرف دیگری با نمک و فلفل هم بزنید. سفیده تخم ...

تعداد صفحات : 25

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 874
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 21,022
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 14
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 22,900
  • بازدید ماه : 31,111
  • بازدید سال : 270,987
  • بازدید کلی : 5,884,544