loading...
فوج
s.m.m بازدید : 293 1395/04/08 نظرات (0)

سوپ قارچ و ذرت

 

سوپ قارچ و ذرت● مواد لازم
▪ ۲۵۰گرم سینه مرغ
▪ یک عدد تره فرنگی
▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
▪ یک قاشق چایخوری نمک
▪ یک قاشق چایخوری فلفل
▪ دوحبه سیر له شده
▪ ۷۵گرم کره
▪ یک پیمانه قارچ خرد شده
▪ نصف فنجان ذرت
▪ یک ونیم فنجان آب
▪ دو قاشق مربا خوری گشنیز خورد شده
● طرز تهیه
کره را در قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از سه دقیقه ذرت کنسرو شده را با نمک و جوز هندی اضافه کنید.
سینه مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و به خوبی خرد کنید. 
تره فرنگی شسته شده را خرد کنید و با قارچ و مرغ به مواد درون قابلمه اضافه کنید. 
پس از به جوش آمدن مواد درون قابلمه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد.
سپس مواد درون قابلمه را درون غذاساز و یا مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکنواخت شود. سوپ را در حالی که هنوز گرم است درون ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز خرد شده روی آن را تزئین کنید.

[ماهرخ جواهری]

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 445
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,067
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,945
  • بازدید ماه : 15,156
  • بازدید سال : 255,032
  • بازدید کلی : 5,868,589