خوراک سبزیجات با نودل
خوراک سبزیجات با نودل
نودل (Noodle) یا همان ماکارونی رشتهای یکی از انواع پاستاهاست که فرمی رشتهای و نازک دارد و در غذاهای مختلف آسیای جنوب شرقی همراه با سبزیجات مختلف یا ترکیب سبزیجات فصل و گوشت طبخ میشود.
در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات فصل با نودل در کشور تایلند آموزش داده میشود.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲۲۵ گرم ماکارونی رشتهای نازک
▪ یک قاشق سوپخوری روغن کنجد
▪ ۳ قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان
▪ ۲ حبه سیر (خلالی خرد شود)
▪ یک تکه ۵/۲ سانتیمتری زنجبیل تازه (ریز خرد شود)
▪ ۲ عدد فلفل قرمز کوچک دلمهای (خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم کلم بروکلی
▪ ۱۱۵ گرم ذرت درسته کوچک کنسروی
▪ ۱۷۵ گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود)
▪ ۶ عدد پیازچه (خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم جوانه ماش
▪ ۲ قاشق سوپخوری سویاسس
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ توضیح: سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوهای تیره که مزهای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار میگیرد. این سس داخل شیشههای کوچک در سوپرمارکتها به فروش میرسد.
● طرز تهیه:
۱) ابتدا ماکارونی را به مدت یکربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکشکردن، داخل کاسهای بریزید. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از ۲قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید.
۲ )روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید.
پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت ۳ الی ۴دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.
۳) پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلالشده را به مواد اضافه کنید و حرارتدادن را به مدت ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکششده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا]
حالا شعله اجاقگاز را زیاد کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.
در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات فصل با نودل در کشور تایلند آموزش داده میشود.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲۲۵ گرم ماکارونی رشتهای نازک
▪ یک قاشق سوپخوری روغن کنجد
▪ ۳ قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان
▪ ۲ حبه سیر (خلالی خرد شود)
▪ یک تکه ۵/۲ سانتیمتری زنجبیل تازه (ریز خرد شود)
▪ ۲ عدد فلفل قرمز کوچک دلمهای (خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم کلم بروکلی
▪ ۱۱۵ گرم ذرت درسته کوچک کنسروی
▪ ۱۷۵ گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود)
▪ ۶ عدد پیازچه (خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم جوانه ماش
▪ ۲ قاشق سوپخوری سویاسس
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ توضیح: سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوهای تیره که مزهای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار میگیرد. این سس داخل شیشههای کوچک در سوپرمارکتها به فروش میرسد.
● طرز تهیه:
۱) ابتدا ماکارونی را به مدت یکربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکشکردن، داخل کاسهای بریزید. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از ۲قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید.
۲ )روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید.
پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت ۳ الی ۴دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.
۳) پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلالشده را به مواد اضافه کنید و حرارتدادن را به مدت ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکششده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا]
حالا شعله اجاقگاز را زیاد کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.
منبع : همشهری آنلاین
دسته بندي: اشپزی اسان, خوراک سبزیجات,