فوج

طرز تهيه خورش هويج
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش هویج

خورش هویج

 

خورش هویج● مواد لازم :
▪ مرغ یک عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم ( درصورت تمایل از گوشت هم می‌توان استفاده کرد) 
▪ پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری 
▪ هویج ۱ کیلو
▪ آلوی خشک ۲۵۰ گرم 
▪ زعفران ساییده ۱ قاشق سوپخوری 
▪ شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری 
▪ روغن ۱۵۰ گرم 
▪ نمک به میزان لازم 
● طرز تهیه :
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و در ۲ تا ۳ لیوان آب حرارت داده تا پخته شود هویج را ورقه ورقه یا خلال کرده و با روغن کمی سرخ می‌کنیم ( سپس آلوی شسته شده را همراه هویج کمی تفت داده و به مرغ یا گوشت در حال پخت اضافه می‌کنیم . زعفران سائیده شده را در آب جوش حل کرده با کمی نمک و شکر به خورش اضافه کرده و تحت حرارت ملایمی قرار می‌دهیم تا خورش به اصطلاح به روغن بیفتد در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود پس از پخت و جا افتادن خورش کمی آبلیمو اضافه می‌نماییم . خورش هویج غذایی بسیار لذیذ و دارای پروتئین و فیبر می‌باشد که می‌توان با پلو یا به صورت خوراک سرو کرد .

 

منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان

دسته بندي: اشپزی اسان, خوراک سبزیجات,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد