loading...
فوج
s.m.m بازدید : 367 1395/04/04 نظرات (0)

خورش هویج

 

خورش هویج● مواد لازم :
▪ مرغ یک عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم ( درصورت تمایل از گوشت هم می‌توان استفاده کرد) 
▪ پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری 
▪ هویج ۱ کیلو
▪ آلوی خشک ۲۵۰ گرم 
▪ زعفران ساییده ۱ قاشق سوپخوری 
▪ شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری 
▪ روغن ۱۵۰ گرم 
▪ نمک به میزان لازم 
● طرز تهیه :
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و در ۲ تا ۳ لیوان آب حرارت داده تا پخته شود هویج را ورقه ورقه یا خلال کرده و با روغن کمی سرخ می‌کنیم ( سپس آلوی شسته شده را همراه هویج کمی تفت داده و به مرغ یا گوشت در حال پخت اضافه می‌کنیم . زعفران سائیده شده را در آب جوش حل کرده با کمی نمک و شکر به خورش اضافه کرده و تحت حرارت ملایمی قرار می‌دهیم تا خورش به اصطلاح به روغن بیفتد در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود پس از پخت و جا افتادن خورش کمی آبلیمو اضافه می‌نماییم . خورش هویج غذایی بسیار لذیذ و دارای پروتئین و فیبر می‌باشد که می‌توان با پلو یا به صورت خوراک سرو کرد .

 

منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 448
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,109
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,987
  • بازدید ماه : 15,198
  • بازدید سال : 255,074
  • بازدید کلی : 5,868,631