خورش هویج

▪ مرغ یک عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم ( درصورت تمایل از گوشت هم میتوان استفاده کرد)
▪ پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ هویج ۱ کیلو
▪ آلوی خشک ۲۵۰ گرم
▪ زعفران ساییده ۱ قاشق سوپخوری
▪ شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۱۵۰ گرم
▪ نمک به میزان لازم
● طرز تهیه :
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و در ۲ تا ۳ لیوان آب حرارت داده تا پخته شود هویج را ورقه ورقه یا خلال کرده و با روغن کمی سرخ میکنیم ( سپس آلوی شسته شده را همراه هویج کمی تفت داده و به مرغ یا گوشت در حال پخت اضافه میکنیم . زعفران سائیده شده را در آب جوش حل کرده با کمی نمک و شکر به خورش اضافه کرده و تحت حرارت ملایمی قرار میدهیم تا خورش به اصطلاح به روغن بیفتد در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود پس از پخت و جا افتادن خورش کمی آبلیمو اضافه مینماییم . خورش هویج غذایی بسیار لذیذ و دارای پروتئین و فیبر میباشد که میتوان با پلو یا به صورت خوراک سرو کرد .
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان