loading...
فوج
s.m.m بازدید : 313 1395/08/25 نظرات (0)


خورش میرزا قاسمی



بادمجان  :  ۶ عدد
روغن  :  ۳۰۰ گرم
زردچوبه  :   قدری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
سیر  :  ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ  :  ۴ عدد
شش بادمجان را بدون اینکه پوستشان را بکنید روی آتش ذغال و یا در تنور پخته و سپس پوستشان را کنده آن را با کارد ساطوری نموده در روغن سرخ کنید.
بعد ۱۰۰ گرم روغن در دیگ ریخته با ۳ الی ۴ قاشق سیر کوبیده و یک پیاز رنده شده سرخ نمائید و زرد چوبه و فلفل و نمک بریزید.
بادمجان‌ها را با مخلوط فوق آمیخته ردیگ را بسته آن را در آتش ملایم بپزید همین که جا افتاد، چهار تخم مرغ را شکسته و آن را خوب هم زده، روی بادمجان‌ها بریزید.
دوباره در دیگ را بگذارید و پس از ده دقیقه آن را کشیده و سر سفره ببرید.
 

خورش مهاراجه



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 569
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,221
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,099
  • بازدید ماه : 17,310
  • بازدید سال : 257,186
  • بازدید کلی : 5,870,743