خورش میرزا قاسمیبادمجان : ۶ عدد
روغن : ۳۰۰ گرم زردچوبه : قدری فلفل : قدری نمک : قدری سیر : ۴ قاشق سوپخوری تخم مرغ : ۴ عدد شش بادمجان را بدون اینکه پوستشان را بکنید روی آتش ذغال و یا در تنور پخته و سپس پوستشان را کنده آن را با کارد ساطوری نموده در روغن سرخ کنید. بعد ۱۰۰ گرم روغن در دیگ ریخته با ۳ الی ۴ قاشق سیر کوبیده و یک پیاز رنده شده سرخ نمائید و زرد چوبه و فلفل و نمک بریزید. بادمجانها را با مخلوط فوق آمیخته ردیگ را بسته آن را در آتش ملایم بپزید همین که جا افتاد، چهار تخم مرغ را شکسته و آن را خوب هم زده، روی بادمجانها بریزید. دوباره در دیگ را بگذارید و پس از ده دقیقه آن را کشیده و سر سفره ببرید. |
خورش مهاراجه |
