کدو با پوره سیب زمینی

▪ کدوی سبز کوچک یک اندازه: ۵ عدد
▪ پوره سیبزمینی: نیم کیلو
▪ روغن: ۱۰۰ گرم
▪ پنیر گرویر یا گودا: ۱۰۰ گرم
● طرزتهیه:
کدوها را پوست میکنیم و از قطر نصف میکنیم و کمی نمک به آن میزنیم، بعد روغن را در ظرفی ریخته داغ میکنیم و دو طرف کدوها را در روغن کمی سرخ میکنیم. آنگاه پوره سیبزمینی را در قیف میریزیم و روی کدوها را با پوره میپوشانیم و روی هر قطعه کدو کمی پنیر میپاشیم.
کدوها را در ظرفی میچینیم و روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه برای مدت نیم ساعت تا ۳ ربع ساعت میگذاریم بماند تا روی آنها کاملا طلایی شود. کدوها را به شکل شعاع در ظرف گردی میچینیم.
منبع : روزنامه تهران امروز