کوفته خشک

نان های خشک را در کمی آب خیس می کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آنها را با دست می گیریم.
گوشت ،پیاز،نان های نرم شده ،جعفری ،نمک ،فلفل و زیره ی سبز رابا هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم .(مقدار نان به حدی باشد که چسبندگی گوشت از بین نرود.).
از مخلوط مواد به اندازه ی یک گردو بر میداریم و آنها را در دست گرد می کنیم. در ماهی تابه ای روغن را گرم کرده و دو طرف کوفته ها را در آن سرخ می کنیم. حالا کوفته ها را در ظرفی می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزیین می کنیم.
▪ مواد لازم برای ۵ نفر:
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
چند تکه نان خشک شده
۳تا۴ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
نمک ،فلفل و زیره ی سبز به مقدار لازم
۲/۱ لیوان روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی برای تزیین
منبع: مجله هنر آشپزی
منبع : شبکه رشد