loading...
فوج
s.m.m بازدید : 283 1395/05/11 نظرات (0)

کوکوی اسفناج با پنیر

 

کوکوی اسفناج با پنیر● مواد لازم 
▪ یک دسته برگ اسفناج 
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون 
▪ یک عدد پیاز متوسط 
▪ یک حبه سیر 
▪ ۹ عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذاخوری شیر 
▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان 
▪ دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی 
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه 
● طرز تهیه 
برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود. در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند. سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد. 

سوسن مستوفی

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 694
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,500
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,378
  • بازدید ماه : 22,589
  • بازدید سال : 262,465
  • بازدید کلی : 5,876,022