فوج

طرز تهيه کوکوي کنجد
امروز جمعه 12 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

کوکوی کنجد

کوکوی کنجد

 

کوکوی کنجد● مواد لازم: 
سیب زمینی بزرگ: یک عدد 
▪ جعفری خرد شده: نصف لیوان 
▪ آرد سیب‌زمینی: سه قاشق سوپ‌خوری
▪ پیاز یک عدد 
▪ فلفل سبز نگینی خرد شده: یک عدد 
▪ دانه کنجد: ۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری 
▪ زعفران دم‌کرده: یک قاشق سوپ‌خوری 
▪ تخم‌مرغ: ۵ عدد 
▪ شیر: سه قاشق سوپ‌خوری 
▪ روغن مایع مخصوص سرخ کردن: نصف لیوان 
▪ نمک، دارچین و فلفل: به میزان لازم 
● طرز تهیه: 
سیب‌زمینی را پوست می‌گیریم و در یک قابلمه همراه با آب روی حرارت می‌گذاریم. در کاسه بزرگی سیب‌زمینی سرد شده و پیاز را رنده می‌کنیم. جعفری، نمک و فلفل، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب‌زمینی و پیاز رنده شده اضافه می‌کنیم. آرد سیب‌زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط مواد می‌افزاییم. در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم، با چنگال می‌زنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. روغن را داغ می‌کنیم. تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و در تابه می‌ریزیم. سپس با یک قاشق کاملاً روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و درپوش سرخ می‌نماییم. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ می‌کنیم.

 

منبع : روزنامه تهران امروز

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد