فوج

طرز تهيه شاتو بريان با سس قارچ
امروز سه شنبه 01 خرداد 1403
تبليغات تبليغات

شاتو بریان با سس قارچ

شاتو بریان با سس قارچ

 

شاتو بریان با سس قارچ● مواد لازم:
▪ گوشت فیله تمیز شده : ۸۰۰ گرم,
▪ سس قارچ : ۱ پیمانه ,
▪ كره : ۱۰۰ گرم,
▪ نمك و فلفل : به میزان كافی,
▪ روغن زیتون : ۵۰ گرم 
● طرز تهیه: 
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت كوب كمی‌می‌كوبیم تا به شكل گرد منظم در آید آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن كرده و فلفل می‌زنیم، دو طرف گوشت را یكی یكی در ماهیتابه چدنی خوب برشته كرده، اگر فكر می‌كنید مغز گوشت خام است كمی آب به آن اضافه كرده و در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چیده و رویش را سس قارچ یا سس فلفل می‌ریزیم و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ كرده تزئین می‌كنیم .

 

منبع : ایران مانیا

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد