loading...
فوج
s.m.m بازدید : 245 1395/05/02 نظرات (0)

شاتو بریان با سس قارچ

 

شاتو بریان با سس قارچ● مواد لازم:
▪ گوشت فیله تمیز شده : ۸۰۰ گرم,
▪ سس قارچ : ۱ پیمانه ,
▪ كره : ۱۰۰ گرم,
▪ نمك و فلفل : به میزان كافی,
▪ روغن زیتون : ۵۰ گرم 
● طرز تهیه: 
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت كوب كمی‌می‌كوبیم تا به شكل گرد منظم در آید آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن كرده و فلفل می‌زنیم، دو طرف گوشت را یكی یكی در ماهیتابه چدنی خوب برشته كرده، اگر فكر می‌كنید مغز گوشت خام است كمی آب به آن اضافه كرده و در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چیده و رویش را سس قارچ یا سس فلفل می‌ریزیم و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ كرده تزئین می‌كنیم .

 

منبع : ایران مانیا
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 415
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,326
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,204
  • بازدید ماه : 14,415
  • بازدید سال : 254,291
  • بازدید کلی : 5,867,848