فوج

طرز تهيه شيشليک
امروز سه شنبه 04 مهر 1402
تبليغات تبليغات

شیشلیک

شیشلیک

 

شیشلیک● مواد لا زم: 
▪ گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰= گرم 
▪ فلفل دلمه ای= ۲ عدد 
▪ پیاز= ۴ عدد 
▪ پیاز رنده کرده =۱ قاشق 
▪ گوجه فرنگی= ۸ عدد 
▪ ماست= ۲/۱ پیمانه 
▪ آب ۲ عدد لیمو 
▪ زعفران =۱ قاشق مربا خوری 
▪ روغن= ۴ قاشق 
▪ نمک و فلفل 
● طرز تهیه: 
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقر&#۶۵۲۶۷;&#۶۵۱۷۰;&#۶۵۱۵۶; بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.

 

منبع : زنده رود

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد