loading...
فوج
s.m.m بازدید : 327 1395/05/02 نظرات (0)

شیشلیک

 

شیشلیک● مواد لا زم: 
▪ گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰= گرم 
▪ فلفل دلمه ای= ۲ عدد 
▪ پیاز= ۴ عدد 
▪ پیاز رنده کرده =۱ قاشق 
▪ گوجه فرنگی= ۸ عدد 
▪ ماست= ۲/۱ پیمانه 
▪ آب ۲ عدد لیمو 
▪ زعفران =۱ قاشق مربا خوری 
▪ روغن= ۴ قاشق 
▪ نمک و فلفل 
● طرز تهیه: 
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقر&#۶۵۲۶۷;&#۶۵۱۷۰;&#۶۵۱۵۶; بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.

 

منبع : زنده رود
برچسب ها شیشلیک ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 566
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,189
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,067
  • بازدید ماه : 17,278
  • بازدید سال : 257,154
  • بازدید کلی : 5,870,711