loading...
فوج
s.m.m بازدید : 593 1395/04/02 نظرات (0)

بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )

● مواد لازم برای برای ۲ نفر:

▪ ا عدد بادمجان از درازا به دو نیم شده، 
▪ یک دوم فنجان روغن زیتون، 
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه،
▪ ۴ عدد میگو، یک هشتم فنجان ریحان،
▪ ۲ حبه سیر، 
▪ یک دوم فنجان پنیر،
▪ ۱ فنجان مغز نان،
▪ یک دوم فنجان آب
● طرز تهیه:
فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت داخل بادمجان را باقاشق خالی کنید و آن را خرد کنید. روی بادمجان را با روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. میگو را در یک چهارم فنجان روغن زیتون به اضافه ریحان و سیر سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده بادمجان را اضافه کرده هم بزنید و نمک و فلفل بزنید و آب را ریخته بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس در یک کاسه بزرگ مغز نان تست شده و پنیر خشک رنده شده مخلوط کنید در صورت خشک بودن مخلوط کمی روغن زیتون اضافه نمایید. با این مخلوط شکم بادمجان را پر کنید و از پنیر روی آن بپاشید و مدت ۳۰ دقیقه درون فر گذاشته تا آماده شود.

 

منبع : ایران مانیا
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 696
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,573
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,451
  • بازدید ماه : 22,662
  • بازدید سال : 262,538
  • بازدید کلی : 5,876,095