پلوی میگو

● مواد لازم:
▪ برنج خیس کرده ۳ پیمانه
▪ میگوی پاک کرده ۵۰۰ گرم
▪ پیاز خرد شده ۲ عدد
▪ سبزی ساطوری ۲۵۰ گرم
▪ زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا برنج را به همراه ۵ پیمانه آب و مقدار نمک در ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن، برنج را آبکش نمایید، در ظرف دیگری پیاز را کمی تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگو را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
پس از ۵ دقیقه مواد را از داخل ماهیتابه خارج کرده و سبزی را در باقیمانده روغن تفت داده و مجدداً میگو را با پیاز به ماهیتابه برگردانده و زیر و رو کنید. برنج آماده شده را درون ظرفی ریخته و مایه میگوی آماده شده را بین برنج ریخته، در ظرف را گذاشته و دمکن را روی ظرف قرار دهید و اجازه دهید برنج کاملاً دم بکشد.
منبع : روزنامه تهران امروز