loading...
فوج
s.m.m بازدید : 263 1395/07/03 نظرات (0)


چلو جمبالایا



برنج  :  ۱ فنجان
پیاز  :  ۱ عدد
سیر  :  ۱ لپه
کره  :   قدری
فلفل سیاه  :   قدری
نمک  :   قدری
فلفل هندی  :   قدری
میگو تاره  :  چند دانه
گوجه فرنگی  :  ۲۵۰ گرم


یک فنجان برنج صدری را مدت ۱۳ دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس به طریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید.
یکدانه پیاز درشت را پوست کنده‌، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید، سپس ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید.
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه، نمک گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی آتش ملایم مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید.
 

چلو به طریقه ایتالیائی فلورانس



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 703
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,821
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,699
  • بازدید ماه : 22,910
  • بازدید سال : 262,786
  • بازدید کلی : 5,876,343