فوج

ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم برای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.
امروز دوشنبه 15 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

خورش آلو



خورش آلو



خورش آلومواد لازم برای ۶ نفر:
▪ مرغ پاک کرده=یک عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم
▪ آلوی خشک=۵۰۰ گرم
▪ لپه=۱۰۰ گرم
▪ پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
▪ شکر=۲ قاشق سوپخوری
▪ نمک=به مقدار کافی
● طرز تهیه:
آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و ۲ تا ۳ لیوان آب می گذاریم نیم پز شود کمی به آن نمک می زنیم آلو را با آبش در خورش می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آلو با مرغ کاملا بپزد و زیاد له نشود بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم با شکر داخل خورش می ریزیم وقتی خورش به روغن افتاد آنرا می کشیم. ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم برای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.

منبع : آشپزآنلاین
 

چلوی ساده



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد