خورش بادمجان و مرغ![]() ▪ بادمجان: ۶ عدد؛ ▪ مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛ ▪ پیاز: ۱ عدد بزرگ؛ ▪ غوره: ۵۰ گرم؛ ▪ رب: ۱ قاشق غذاخوری؛ ▪ زعفران: کمی؛ ▪ روغن: به میزان لازم؛ ▪ نمک: به میزان لازم؛ ▪ زردچوبه: به میزان لازم. ● طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد. بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید. نکته تغذیه ای: خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد. منبع : خانواده ما
|
خورش آلو مُسمی |
