فوج

خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.
امروز جمعه 12 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

خورش بادمجان و مرغ



خورش بادمجان و مرغ



خورش بادمجان و مرغمواد لازم برای ۳ نفر
▪ بادمجان: ۶ عدد؛ 
▪ مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛ 
▪ پیاز: ۱ عدد بزرگ؛ 
▪ غوره: ۵۰ گرم؛ 
▪ رب: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ زعفران: کمی؛ 
▪ روغن: به میزان لازم؛ 
▪ نمک: به میزان لازم؛ 
▪ زردچوبه: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد. 
بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید. 

نکته تغذیه ای: 
خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.

منبع : خانواده ما
 

خورش آلو مُسمی



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد