loading...
فوج
s.m.m بازدید : 2169 1395/07/08 نظرات (0)


خورش بادمجان و مرغ



خورش بادمجان و مرغمواد لازم برای ۳ نفر
▪ بادمجان: ۶ عدد؛ 
▪ مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛ 
▪ پیاز: ۱ عدد بزرگ؛ 
▪ غوره: ۵۰ گرم؛ 
▪ رب: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ زعفران: کمی؛ 
▪ روغن: به میزان لازم؛ 
▪ نمک: به میزان لازم؛ 
▪ زردچوبه: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد. 
بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید. 

نکته تغذیه ای: 
خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.

منبع : خانواده ما
 

خورش آلو مُسمی



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 422
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,488
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,366
  • بازدید ماه : 14,577
  • بازدید سال : 254,453
  • بازدید کلی : 5,868,010