فوج

,خورش بادمجان,خورش بادمجان با مرغ,خورش بادمجان بدون گوشت,خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده,خورش بادمجان مجلسي,خورش بادمجان خوشمزه,خورش بادمجان با گوشت قلقلی,خورش بادمجان مامی سایت,خورش بادمجان با ماهیچه,خورش بادمجان رژیمی,خورشت بادمجان با مرغ مجلسی,خورش کدو بادمجان با مرغ,خورش غوره بادمجان با مرغ,خورش قیمه بادمجان با مرغ,خورش مسما بادمجان با مرغ,تهیه خورش بادمجان با مرغ,خورش بادمجان با گوشت مرغ,طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ,طرز پخت خورش بادمجان با مرغ,خورش قیمه بادمجان بدون گوشت,تهیه خورش بادمجان بدون گوشت,خورش کدو بادمجان بدون گوشت,طرز تهیه ی خورش با
امروز سه شنبه 04 مهر 1402
تبليغات تبليغات

خورش بادنجان


 


خورش بادنجان


 


خورش بادنجانمواد لازم: 
گوشت گوسفندی بدون استخوان ۷۵۰ گرم 
بادنجان قلمی ۱۱-۱۰ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری 
گوجه فرنگی متوسط ۵-۴ عدد
غوره بی دانه یك دوم فنجان
آبغوره یك دوم فنجان
رب گوجه فرنگی نصف فنجان 
نمك و فلفل به قدر كافی 
● دستور تهیه:

گوشت را خرد كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با ۳ لیوان آب وكمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكی داده، در كاسه آب نمك قرار می دهیم. بعد از۲۰ دقیقه آن را در آبكش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها كشیده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می كنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می كنیم. 
بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را كنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمك را نیز اضافه می كنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می كشیم. بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می كنیم. خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست كرد. 
در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنید كه بسیار خوشمزه خواهد شد.

منبع : سایت تخصص بانوان یزد
 

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد