خورش قارچ![]() ● مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر: ▪ مرغ: یك عدد متوسط، ▪ قارچ: یك كیلو، ▪ پیاز سرخ كرده: ۴ قاشق سوپ خوری، ▪ زرده تخم مرغ: ۳ عدد، آرد: یك قاشق سوپ خوری، ▪ آبلیمو: نصف استكان، ▪ زعفران ساییده و روغن آب كرده ▪ نمك و فلفل به مقدار دلخواه و كافی. ● شیوه پخت: مرغ را با دو لیوان آب و پیاز سرخ شده و نمك و فلفل می گذاریم بپزد. قارچ ها را پس از خوب شستن، به قطعات درشت خرد می كنیم بعد از سرخ كردن، آرد را روی آن می پاشیم و كمی تفت می دهیم و به مرغ اضافه می كنیم. سپس آبلیمو و زعفران را به خورش می افزاییم كمی كه غلیظ شد، زرده های تخم مرغ را به آن اضافه می كنیم و مرتب هم می زنیم تا زرده ها یك جا بسته نشود. خورش یكی دو جوش دیگر كه زد آن را از روی آتش برمی داریم. چنان چه قارچ تازه در منزل ندارید می توانید از دو قوطی متوسط كنسرو قارچ استفاده كنید. در این صورت آب كنسرو را هم در خورش می ریزیم. كنسرو قارچ، به سرخ كردن نیاز ندارد و می توان آن را موقع ریختن تخم مرغ، به ظرف غذا بیفزاییم. خورش قارچ(متفوت)![]() ▪ روغن مایع: ۱۰۰ گرم ▪ پیاز ۲ عدد ▪ فلفل دلمهای: ۳ عدد ▪ پودر کاری: یک قاش چایخوری ▪ رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری ▪ آب: ۵۰۰ میلیلیتر ▪ قارچ: ۷۵۰ گرم ▪ آبلیموی ترش: ۳ قاشق غذاخوری ▪ نمک: نصف قاشق چایخوری ▪ زرده تخممرغ: ۲ عدد ▪ فلفل: یک قاشق چایخوری ● طرز تهیه: روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. فلفل دلمهای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. رب گوجهفرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه کنید. قارچها را ۴ قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. قارچها را به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و ۱۵ دقیقه تفت دهید. زردههای تخممرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زردههای تخممرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید خورش ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد. منبع : روزنامه تهران امروز
|
خورش فسنجان با مرغابی |
