کباب بره (هندی)● مواد لازم:
گوشت ران بره=۲ کیلو و نیم زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری سیر له شده=۲ قاشق چایخوری پودر کاری=۲ قاشق چایخوری نمک=۱ قاشق چایخوری دانه های زیره=۲ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه=۴ عدد میخک=۳ عدد پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری روغن=۱و۴/۱ پیمانه پیاز=۱ عدد بزرگ پوست گرفته آب=۲ پیمانه/حدود ۲ لیتر ● طرز تهیه: ▪ با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید. ▪ در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید. ▪ روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید. ▪ آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید. (اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود. ▪ کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید. فریال |
خورش مرغ و ماست |
