دلمه فلفل سبز

فلفل دلمهای رنگی متوسط: ۴ عدد
كره: ۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۴ عدد
پودر زعفران: ۱/۴ قاشق چایخوری
ریحان خشك: ۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: ۲قاشق چایخوری
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
شیر:۱/۴ پیمانه
● طرز تهیه:
با دقت سر فلفل دلمهای را برش میدهیم، تخمهای داخل آن را در آورده، با كمی نمك به مدت ۲ دقیقه میجوشانیم. بعد آنها را برعكس قرار میدهیم تا آب آنها برود. پیازها را با روغن مایع سرخ كرده و قارچ را لحظاتی تفت میدهیم. سپس به آن نمك، زردچوبه، فلفل، ریحان خشك و زعفران زده و بعد سیبزمینیهایی كه از قبل پخته و له كرده بودیم، را با شیر و كره به صورت پوره در میآوریم. بعد پنیر پیتزای رنده شده را اضافه كرده تا یك دست شود. تمام مواد را با هم مخلوط كرده و داخل فلفلها را پر میكنیم و بقیه پنیر پیتزای رنده شده را روی آن میریزیم. بعد در فلفل دلمهای پر شده را گذاشته، با برسی كره آب شده را به تمام فلفلها مالیده، توی سینی فر میچینیم و آن را درون فر تا درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا خوب بپزد. غذا آماده سرو است.
منبع : خانواده سبز