فوج

د‌ر صورت تمایل مقد‌اری آبلیمو د‌ر آخر طبخ اضافه می‌کنیم تا خورش ترش‌تر شود‌.
امروز شنبه 25 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

خورش نعنا جعفری و گوجه سبز


 


خورش نعنا جعفری و گوجه سبز


 


خورش نعنا جعفری و گوجه سبزمواد‌ لازم:
▪ گوشت ماهیچه؛ ۷۵۰ گرم
▪ نعنا و جعفری (نعنا باید‌ کم باشد‌)؛ یک کیلوگرم
▪ گوجه سبز؛ نیم کیلو پیاز سرخ شد‌ه؛ ۴ قاشق سوپخوری 
▪ روغن؛ به مقد‌ار لازم 
▪ نمک و فلفل؛ به مقد‌ار لازم
● طرز تهیه: 
گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرد‌ه و ۴ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. سبزی‌ها را پس از پاک کرد‌ن و شستن وقتی که آب آن خوب رفت، خرد‌ می‌کنیم و با روغن کمی تفت می‌د‌هیم و د‌اخل گوشت می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا سبزی‌ها پخته شود‌. 
سپس گوجه سبز را شسته و با هسته یا بد‌ون هسته د‌اخل خورش می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد‌. د‌ر صورت تمایل مقد‌اری آبلیمو د‌ر آخر طبخ اضافه می‌کنیم تا خورش ترش‌تر شود‌.

فروغ میرفند‌‌رسکی
 

خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد