خورش نعنا جعفری و گوجه سبز![]() ▪ گوشت ماهیچه؛ ۷۵۰ گرم ▪ نعنا و جعفری (نعنا باید کم باشد)؛ یک کیلوگرم ▪ گوجه سبز؛ نیم کیلو پیاز سرخ شده؛ ۴ قاشق سوپخوری ▪ روغن؛ به مقدار لازم ▪ نمک و فلفل؛ به مقدار لازم ● طرز تهیه: گوشت را تکه تکه میکنیم و با پیاز سرخ کرده و ۴ لیوان آب میگذاریم تا بپزد. سبزیها را پس از پاک کردن و شستن وقتی که آب آن خوب رفت، خرد میکنیم و با روغن کمی تفت میدهیم و داخل گوشت میریزیم و با حرارت ملایم میپزیم تا سبزیها پخته شود. سپس گوجه سبز را شسته و با هسته یا بدون هسته داخل خورش میریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش جا بیفتد. در صورت تمایل مقداری آبلیمو در آخر طبخ اضافه میکنیم تا خورش ترشتر شود. فروغ میرفندرسکی |
خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی |
