loading...
فوج
s.m.m بازدید : 353 1395/04/03 نظرات (0)

با قاله پلو

 

با قاله پلو● طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خرد كنید وبا دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن پیاز‚ گوشت خرد‌شده را به آن اضافه كنید و مخلوط را مرتب به هم بزنید و تفت دادن را ادامه دهید. پس از ۵ دقیقه مقدار دو تا سه لیوان آب به گوشت اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت مغز پخت شود. شوید را پاك كرده‚ پس از شستن آن را كمی خرد كنید. برنج را بپزید و آبكش كردن‚ باقالی را به آن بیفزایید و پس از بهم زدن آن را آبكش كنید.
سه قاشق روغن و كمی آب در قابلمه بریزید و پس از آب شدن روغن‚ یك سوم مخلوط برنج و باقلا را در آن بریزید. سپس نیمی از گوشت و شوید را روی برنج بریزید و یك سوم دیگر برنج را اضافه كنید. آنگاه بقیه گوشت و شوید را روی برنج بریزید و روی آن را با باقیمانده برنج بپوشانید. زعفران را با نیم استكان آب جشیده مخلوط كنید و به همراه آب گوشت روی برنج بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا برنج بخار كند. سپس باقیمانده روغن را داغ كنید و روی برنج بریزید و آن را دم كنید. پس از دم كشیدن پلو‚ در حدود یك ساعت بعد غذا آماده است.

 

منبع : میکرو فارس
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 606
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,757
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,635
  • بازدید ماه : 17,846
  • بازدید سال : 257,722
  • بازدید کلی : 5,871,279