loading...
فوج
s.m.m بازدید : 301 1395/04/06 نظرات (0)

سوپ ژولین

 

هویج  :  ۵۰۰ گرم
توت  :  ۲ عدد
شلغم  :  ۵۰۰ گرم
کلم  :   قدری
جعفری ساطوری شده  :   قدری
کرفس خرد شده  :  ۱ عدد
پیاز  :  ۱ عدد
کاهو  :  ۱ عدد
کره  :  ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی  :   قدری


تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یک‌ساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یک‌ساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 702
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,790
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,668
  • بازدید ماه : 22,879
  • بازدید سال : 262,755
  • بازدید کلی : 5,876,312