فوج

اسپاگتی با سس بلونگ
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

اسپاگتی با سس بلونگ

اسپاگتی با سس بلونگ

 

اسپاگتی با سس بلونگ● مواد لازم:
▪ اسپاگتی ۱ کیلو 
▪ گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم 
▪ قارچ ۳۰۰ گرم 
▪ فلفل تند ۱ عدد 
▪ سیر ۴ پر 
▪ هویچ ۱ عدد 
▪ ریحان خشک شده یک چهارم قاشق چای خوری 
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 
▪ پیاز ۱ عدد متوسط 
▪ پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم 
▪ فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی 
● طرز تهیه 
پیاز را خیلی ریز خرد کرده و سرخش کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و حسابی آن را تفت بدهید . هویچ ، سیر و فلفل سبز تند را ریز ریز کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید . اگر دوست ندارید غذایتان تند شود میتوانید بجای فلفل تند از فلفل دلمه ایی استفاده کنید . حال میتوانید فلفل سیاه و نمک را به اندازه کافی به آن اضافه کنید ، حال رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و یک مقدار به آن آب اضافه کنید ، فراموش نکنید که این سس باید آبکی باشد چرا که قرار هست اسپاگتی را مدل ایتالیایی درست کنیم . در آخر یک چهارم قاشق ریحان خشک را به آنها اضافه کنید توجه کنید که فقط به مقدار خیلی کمی ریحان خشک اضافه کنید والا سس تلخ خواهد شد . بگذارید سس حسابی جا بیافتد و فراموش نکنید که آبش کشیده نشود، حال دیگی رو پر آب کرده و به آن نمک اضافه کنید و اسپاگتی ها را بپزید ، ایندفعه چون مدل ایتالیایی درست میکنیم و قرار نیست دمش کنیم بایستی اسپاگتی ها خوب بپزد ، طوریکه بعد از آبکش کردن ، قابل خوردن باشد اصولا یک مقدار زنده بودن اسپاگتی باعث میشود که با سس خوشمزه تر باشد حال که اسپاگتی ها پخته شد آن را در بشقابی کشیده و سس را رویش بریزد و یه مقدار از پنیر پیتزای رنده شده بر روی سس اضافه کنید.

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای آماده و فوری,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد