loading...
فوج
s.m.m بازدید : 336 1395/04/03 نظرات (0)

استروگانف با قارچ

 

● مواد لازم
▪ چهار قاشق مرباخوری کره
▪ ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت خرد شده
▪ نصف فنجان پیاز خرد شده
▪ ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری جوزهندی
▪ دو قاشق مرباخوری تلخون خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری آویشن
▪ یک فنجان ماست خامه ای
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق مرباخوری جعفری تازه خرد شده
▪ یک بسته ماکارونی یا نودلز
● طرز تهیه
تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید. یک قاشق از کره را در آن بریزید. سپس پیاز های خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا برای چهار دقیقه تفت داده شود.در تابه دیگری سه قاشق از کره را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و برای چهار دقیقه آن را تفت دهید تا نرم و پخته شود. سپس جوزهندی، تلخون و آویشن را به آن اضافه کنید. سپس ماست خامه ای را به آن اضافه کنید.سپس گوشت پخته شده را به پیاز اضافه کرده و به مواد درون تابه دیگر اضافه کنید.ماکارونی یا نودلز را جداگانه بپزید. سپس آن را به سرعت با مواد مخلوط کرده و سرو کنید. 

[مینا تنهایی]

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 508
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,224
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,102
  • بازدید ماه : 16,313
  • بازدید سال : 256,189
  • بازدید کلی : 5,869,746