close
دانلود آهنگ جدید
باقالی خورش (باقالا قاتق)

فوج

باقالی خورش (باقالا قاتق)
امروز دوشنبه 30 دی 1398
تبليغات تبليغات

باقالی خورش (باقالا قاتق)

باقالی خورش (باقالا قاتق)

 

● مواد لازم: (برای ۴ نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=۱۰۰ گرم
شوید(شبت) خشک= ۲ قاشق غذاخوری
سیر= ۳ الی ۴ حبه
تخم مرغ =۲ عدد
روغن= ۲ قاشق غذاخوری
آب= ۲ لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه
●طرز تهیه:
ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می‌شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می‌دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می‌زنیم و در روغن تفت می‌دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، ۲ لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم تا باقالی‌ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می‌شکنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
● نکات مهم : 
۱. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
۲. می‌توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
۳. می‌توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
۴. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود. 
۵. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.

 

منبع : آشپزآنلاین

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای محلی و متنوع,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد