loading...
فوج
s.m.m بازدید : 327 1395/04/03 نظرات (0)

باقلای بهاره

 

‌● مواد لازم:
▪ باقلای سبز ۳ کیلو
▪ پیاز ریز سفید ۵۰۰ گرم(یا پیازچه درشت یک کیلو)
▪ ژامبون یا کالباس ۲۵۰ گرم
▪ فلفل سبز و قرمز دلمه ای ۳ تا ۴ عدد
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سرکه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل بقدر کافی
▪ جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
▪ به جای روغن زیتون و سرکه می توان از سس ماست استفاده کرد،که دستور آن در زیر آمده است.
● طرز تهیه:
باقلا را از پوست دوم جدا می‌کنیم و می‌شوییم. ظرف مناسبی را آب می‌کنیم، می‌گذاریم روی آتش تا آب جوش بیاید و باقلا را در آب جوشان می‌ریزیم. یک قاشق چایخوری جوش شیرین و یک قاشق مرباخوری نمک هم به آن اضافه می‌کنیم و باقلا را با حرارت ملایم می‌پزیم، به طوری که له نشود. بعد در صافی می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود. پیاز پوست کنده یا قسمت سفید پیازچه را می‌شوییم و می‌گذاریم با نصف لیوان آب و کمی نمک بپزد. ژامبون و فلفل را به صورت قطعات چهارگوش کوچک می‌بریم. تمام مواد را مخلوط کرده، به هم می‌زنیم و در ظرف بلور قشنگی می‌ریزیم و روی آنها را صاف می‌کنیم. با این باقلا می‌توان یک لیوان سس ماست مصرف کرد.
برای تهیه سس ماست باید ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون را کم کم داخل یک لیوان ماست ریخته بعد کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمود. سس تهیه شده را در ظرف مخصوص سس ریخته در موقع مصرف آن را با باقلا مخلوط می‌کنیم و یا روغن زیتون و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، سالاد را در ظرف مناسبی ریخته،سس را روی آن می ریزیم و موقع مصرف هم می‌زنیم.

 

منبع : آشپزآنلاین
برچسب ها باقلای بهاره ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 576
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,317
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,195
  • بازدید ماه : 17,406
  • بازدید سال : 257,282
  • بازدید کلی : 5,870,839