فوج

طرز تهیه کباب قزل آلا
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کباب قزل آلا

کباب قزل آلا

 

کباب قزل آلا● مواد لازم:(برای ۴ نفر) 
▪ ماهی قزل آلا ۳ عدد 
▪ بادام پوست گرفته ۵۰ گرم 
▪ روغن زیتون ۵۰ گرم 
▪ آب لیمو به مقدار كافی 
▪ نمك و فلفل مقداری 
● طرز تهیه:
شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم. ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقهبا حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد