loading...
فوج
s.m.m بازدید : 286 1395/04/03 نظرات (0)

کباب قزل آلا

 

کباب قزل آلا● مواد لازم:(برای ۴ نفر) 
▪ ماهی قزل آلا ۳ عدد 
▪ بادام پوست گرفته ۵۰ گرم 
▪ روغن زیتون ۵۰ گرم 
▪ آب لیمو به مقدار كافی 
▪ نمك و فلفل مقداری 
● طرز تهیه:
شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم. ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقهبا حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 585
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,412
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,290
  • بازدید ماه : 17,501
  • بازدید سال : 257,377
  • بازدید کلی : 5,870,934