loading...
فوج
s.m.m بازدید : 289 1395/04/03 نظرات (0)

فلفل شکم پر

 

فلفل شکم پر● مواد لازم
▪ چهار عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز
▪ پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر له شده
▪ ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک و نیم فنجان برنج پخته
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک قاشق چایخوری پونه خشک شده
▪ نصف فنجان سس کچاپ
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
یک قابلمه مناسب را از آب پر کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.
کلاهک فلفل دلمه ها را جدا کرده و به آرامی درون آن را خالی کنید. سپس کمی نمک درون آب بریزید و فلفل دلمه ها را درون آن قرار دهید تا برای سه دقیقه پخته و نرم شود. سپس آن را در آب سرد قرار دهید و بعد از آن در سبد به صورت وارونه بگذارید تا آب آن برود.
تابه ای را روی شعله گذاشته و چهار قاشق روغن زیتون در آن بریزید. سپس پیازهای خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید تا برای پنج دقیقه تفت داده شوند. سپس گوشت چرخ کرده، برنج، گوجه فرنگی خرد شده و پونه را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملاً با هم تفت داده شوند.
بقیه روغن را به بدنه فلفل ها بمالید و از مواد تهیه شده داخل فلفل ها را پر کنید. 
سپس سس کچاپ را با یک چهارم فنجان آب بخوبی مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید. فلفل های پر شده را درون آن بچینید و مواد را برای ۵۰ دقیقه یا کمی بیشتر در فر که با حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید.

[فریده احمدی]

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 492
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,940
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,818
  • بازدید ماه : 16,029
  • بازدید سال : 255,905
  • بازدید کلی : 5,869,462