پلومیگو
●مواد لازم:
برنج: یك كیلوگرم
میگوی پاك كرده: ۵۰۰ گرم
سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله و شوید): ۵۰۰ گرم
سیر: یك بوته بزرگ
دارچین، فلفل، زردچوبه و ادویه: از هر كدامیك قاشق چایخوری
پیاز: دو عدد بزرگ
نمك: به میزان لازم
●طرز تهیه
ابتدا میگوی پاك كرده و شسته را با یك عددپیاز بزرگ كه خرد كردهایم تفت میدهیم تا آبمیگو كشیده شود. آن گاه دارچین را به میگویسرخ شده اضافه كرده و مقداری تفت میدهیم وكنار میگذاریم.
در مرحله بعد یك عدد پیاز بزرگ دیگری كهدر اختیار داریم را به همراه سبزی كه شامل گشنیزو شنبلیله میشود، ریز خرد كرده و با هم تفتشانمیدهیم. سپس به این مواد، سیر خرده شده،فلفل، زردچوبه، ادویه و میگوی سرخ شده رااضافه میكنیم و تمامی مواد را با هم تفتمیدهیم و مقداری نمك نیز به آن اضافه میكنیم.
در این هنگام برنج را كه از قبل خیس كردهایمرا آبكشی كرده و در قابلمه مورد نظر، یك لایه ازبرنج آبكشی كرده ریخته، مقداری هم شوید(ترجیحا خشك باشد) میپاشیم و یك لایه ازمخلوط مواد آماده شده روی برنج میریزیم و بههمین ترتیب یك لایه یك لایه قابلمه را پرمیكنیم و میگذاریم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقهخوب دم بكشد.
برنج: یك كیلوگرم
میگوی پاك كرده: ۵۰۰ گرم
سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله و شوید): ۵۰۰ گرم
سیر: یك بوته بزرگ
دارچین، فلفل، زردچوبه و ادویه: از هر كدامیك قاشق چایخوری
پیاز: دو عدد بزرگ
نمك: به میزان لازم
●طرز تهیه
ابتدا میگوی پاك كرده و شسته را با یك عددپیاز بزرگ كه خرد كردهایم تفت میدهیم تا آبمیگو كشیده شود. آن گاه دارچین را به میگویسرخ شده اضافه كرده و مقداری تفت میدهیم وكنار میگذاریم.
در مرحله بعد یك عدد پیاز بزرگ دیگری كهدر اختیار داریم را به همراه سبزی كه شامل گشنیزو شنبلیله میشود، ریز خرد كرده و با هم تفتشانمیدهیم. سپس به این مواد، سیر خرده شده،فلفل، زردچوبه، ادویه و میگوی سرخ شده رااضافه میكنیم و تمامی مواد را با هم تفتمیدهیم و مقداری نمك نیز به آن اضافه میكنیم.
در این هنگام برنج را كه از قبل خیس كردهایمرا آبكشی كرده و در قابلمه مورد نظر، یك لایه ازبرنج آبكشی كرده ریخته، مقداری هم شوید(ترجیحا خشك باشد) میپاشیم و یك لایه ازمخلوط مواد آماده شده روی برنج میریزیم و بههمین ترتیب یك لایه یك لایه قابلمه را پرمیكنیم و میگذاریم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقهخوب دم بكشد.
منبع : خانواده سبز