loading...
فوج
s.m.m بازدید : 283 1395/04/04 نظرات (0)

قاتیقلانان اتلی بؤرک (بؤرکِ دارای ماست)

 

مواد لازم: 
ـ گوشت گوسفند چرخ كرده (۴۰۰ گرم)
ـ آرد (۲۰۰ گرم) 
ـ پیاز (۱۲۰ گرم) 
ـ تخم مرغ (یك عدد)
ـ ماست ، نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت: 
گوشت گوسفند را به همراه پیاز ، چرخ می كنند و آنها را با نمك و فلفل لازم ، به خوبی قاطی می كنند. خمیری را كه با تخم مرغ درست شده است ، به شكل چهارگوش و به اندازه های دلخواه می برند. سپس گوشتی را كه به صورت قید شده ، آماده گردیده است ، در داخل آن خمیرها می گذارند و لبه های آن را به هم می چسبانند. آب را در داخل قابلمه ای ریخته و به داخل آن مقداری نمك می ریزند و می گذارند تا جوش بیاید. پس از آن ، خمیرها را به آرامی در داخل آبی كه در حال جوشیدن است ، می ریزند تا بپزد. پس از پختن ، خمیرها را از داخل آب برمی دارند و در داخل بشقابی كه اندكی ماست در داخل آن است ، می گذارند. (در صورت نیاز ، می توان سیر رنده شده را نیز به ماست اضافه نمود).

 

منبع : فصلنامه یاپراق
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 605
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,746
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,624
  • بازدید ماه : 17,835
  • بازدید سال : 257,711
  • بازدید کلی : 5,871,268