loading...
فوج
s.m.m بازدید : 257 1395/04/06 نظرات (0)

سوپ بر کشایر

 

پیاز  :   ۱ عدد
آرد سفید  :   ۱ قاشق سوپخوری
کره  :   ۱ قاشق سوپخوری
فلفل  :   ۱ عدد
برگ دهمست  :   ۱ عدد
رب گوجه فرنگی  :   ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :   ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سفید  :  ۰.۴ قاشق مربا خوری
آب  :   ۲ فنجان
شکر  :   ۲ قاشق سوپخوری
خامه  :   ۰.۵ فنجان
ذرت زرد آب پز  :   ۱ فنجان
کلم پیچ قرمز  :   ۴ عدد


پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید.
سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید.
ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید.
قبل از کشیدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 699
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,675
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,553
  • بازدید ماه : 22,764
  • بازدید سال : 262,640
  • بازدید کلی : 5,876,197