فوج

طرز تهيه سوپ برنج و مرغ
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

سوپ برنج و مرغ

سوپ برنج و مرغ

 

سوپ برنج و مرغ● مواد لازم: 
▪ مرغ ۱۰۰ گرم 
▪ برنج ۲/۱ لیوان 
▪ آب ۸ لیوان 
▪ کره ۱قاشق غذاخوری 
▪ جعفری ریز شده ۳/۱ لیوان 
▪ نمک و فلفل بمقدار لازم 
● طرز تهیه: 
۱) مرغ را تکه می کنیم خوب می شوییم و در قابلمه می رییم.سپس آب را به آن اضافه می کنیم. 
۲) ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا آب بجوش آید سپس شعله را کم کرده و می گذاریم مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد. 
۳) پوست واستخوان مرغ را جدا کرده و آن را ریش ریش می کنیم. 
۴) مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. 
۵) برنج و جعفری را به آن اضافه می کنیم. 
۶) نمک و فلفل را اضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم درست شود. 
۷) در اخر کره را به آن اضافه کرده هم می زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می ریزیم.

 

منبع : زنده رود

دسته بندي: اشپزی اسان,آب گوشت، آش، سوپ,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد