بادمجانها را شسته، با نوک کارد پوست آنها را چاک میدهیم و روی آتش
زغال یا در کف فر کباب میکنیم، به حدی که کاملاً پخته شود. پوست و
سر بادمجان را میگیریم. سپس با گوشتکوب له میکنیم. سیرها را
پوست کنده، با کمی نمک با گوشتکوب کوبیده...
بادمجانها را شسته، با نوک کارد پوست آنها را چاک میدهیم و روی آتش
زغال یا در کف فر کباب میکنیم، به حدی که کاملاً پخته شود. پوست و
سر بادمجان را میگیریم. سپس با گوشتکوب له میکنیم. سیرها را
پوست کنده، با کمی نمک با گوشتکوب کوبیده...
سرهای بادمجان و کدو را جدا کنید و آنها را به صورت حلقه حلقه به طوری
که انتهای حلقهها از هم جدا شود و شکل بادمجان و کدو حفظ شود ببرید
. سه عدد گوجهفرنگی و سیبزمینی...
پیاز را نازک نازک خرد کرده و تفت می دهیم گوشت را اضافه کرده رب گوجه
فرنگی را با آنها سرخ نموده سپس آب به آن اضافه نموده تا پخته شود ۰
آبغوره ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کرده بادمجانها را بریده
سرخ کرده ۰ سپس قبل از اضافه کردن گوجه ها را...
کدو سبز را با پوست به خوبی شسته و سپس با یک چاقوی تیز آن را از
وسط به دو نیم کنید. سپس با یک قاشق چایخوری درون آن را به خوبی
خالی کنید. دو قاشق از روغن زیتون را در تابه ای ریخته و سپس روی
شعله ای ملایم قرار دهید و سیر و پیاز خرد...
لوبیا چیتی را از ساعت یک بعدازظهر تا صبح خیس کنید. صبح روز بعد خوب
بشویید و با چند برابر حجم آن آب، بگذارید تا بپزد. اگر آب کم داشت اضافه
کنید تا خیلی خوب بپزد و آب آن تقریباً تمام شود و لوبیا اندکی له شود.
در یک تابه بزرگ سبزیجات را در روغن تفت ...
تعداد صفحات : 23