loading...
فوج
s.m.m بازدید : 361 1395/04/02 نظرات (0)

ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک

و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک

جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و

پخته شود . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغها....

s.m.m بازدید : 398 1395/04/02 نظرات (0)

بادنجان و كدو را از طول نصف كنید. داخل آن را با قاشق خالی كنید. بادنجان وكدویی

را كه با قاشق درآورده اید، به طور كامل ساطوری كنید. روغن را داغ كرده ، سیر و پیاز

را به روغن اضافه كنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بیفزایید تا

قهوه ای شود. بادنجان و كدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی....

s.m.m بازدید : 593 1395/04/02 نظرات (0)

فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت داخل بادمجان را باقاشق خالی کنید

و آن را خرد کنید. روی بادمجان را با روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید و کنار

بگذارید. میگو را در یک چهارم فنجان روغن زیتون به اضافه ریحان و سیر سرخ کنید

سپس گوشت خرد شده بادمجان را اضافه کرده هم بزنید و ...

s.m.m بازدید : 369 1395/04/02 نظرات (0)
ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌
دهید. سپس‌ رویشان‌نمك‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌
آنها را بشویید و داخل‌ آبكشی‌ بریزید تاآبشان‌ برود. در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌،
آب‌، نمك‌ وفلفل‌ و یك‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌...
s.m.m بازدید : 578 1395/04/02 نظرات (0)

ابتدا گوجه‌فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل دلمه‌ای را حلقه حلقه کنید و با مقداری

روغن تفت دهید و کنار بگذارید سپس گوشت را به صورت تکه استیکی درآورید

و با کارد روی آن بزنید تا نرم شود و به کلفتی دو تا سه سانتی‌متر ببرید و در

یک تا دو قاشق فلفل سیاه بغلتانید و آن را نیم ساعت بخوابانید،...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 445
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,060
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,938
  • بازدید ماه : 15,149
  • بازدید سال : 255,025
  • بازدید کلی : 5,868,582