loading...
فوج
s.m.m بازدید : 369 1395/04/02 نظرات (0)

بادمجان سوخاری

 

بادمجان سوخاریغذای‌ محلی‌ استان‌ فارس‌ 
●مواد لازم‌: 
بادمجان‌: دو عدد 
آرد: هشتاد گرم‌ 
تخم‌ مرغ‌: یك‌ عدد 
آب‌ یا شیر: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌ 
نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌ 
روغن‌ مایع‌: به‌ مقدار كافی‌ 
●طرز تهیه‌: 
ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌نمك‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبكشی‌ بریزید تاآبشان‌ برود. در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمك‌ وفلفل‌ و یك‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط كنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود،آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان‌ را در مخلوط تخم‌ مرغ‌بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌كنید.

 

منبع : خانواده سبز
برچسب ها بادمجان سوخاری ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 702
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,774
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,652
  • بازدید ماه : 22,863
  • بازدید سال : 262,739
  • بازدید کلی : 5,876,296