loading...
فوج
s.m.m بازدید : 331 1395/05/13 نظرات (0)

فر را از قبل با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده و سپس گل

کلم ها را به همراه دو قاشق چایخوری روغن زیتون، نمک، فلفل و دانه

کنجد به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا رنگ آن کمی قهوه ای

شود...

s.m.m بازدید : 323 1395/05/12 نظرات (0)

روغن کنجد را در یک ظرف کوچک ریخته و کمی گرم کنید. سپس کنجد

را به آن اضافه کنید تا کمی رنگ عوض کند برای این کار در حدود سه

دقیقه وقت لازم است. در یک کاسه کوچک آب مرغ را با سویا، سس

و کنجد مخلوط کنید. سپس در یک تابه روغن...

s.m.m بازدید : 271 1395/05/11 نظرات (0)

بادمجان سرخ شده و پخته شده را كه اصلا" آب نداشته باشد می كوبیم تا له

و كش دار شود(در موقع كوبیدن گوشت كوب را می كشیم) موقع كوبیدن قاشق

قاشق كشك را اضافه می كنیم . نعنا داغ و پیاز داغ را اضافه می كنیم ومجدداً

می كوبیم. گردوی آسیاب شده را اضافه می كنیم ...

s.m.m بازدید : 327 1395/05/10 نظرات (0)

تابه کوچکی را روی حرارت ملایم قرار داده و بادام زمینی را در آن تفت دهید

.سپس کدو را لایه لایه کرده و آنها را روی کاغذ آشپزخانه پهن کنید.برگ

های نعنا را خرد کرده و همراه با کدو و آبلیمو درون کاسه ای بریزید و بادام

زمینی را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا مواد برای ...

s.m.m بازدید : 355 1395/05/09 نظرات (0)

کدوها را پوست می‌کنیم و از قطر نصف می‌کنیم و کمی نمک به آن می‌

زنیم، بعد روغن را در ظرفی ریخته داغ می‌کنیم و دو طرف کدو‌ها را در

روغن کمی سرخ می‌کنیم. آنگاه پوره سیب‌زمینی را در قیف می‌ریزیم

و روی کدو‌ها را با پوره می‌پوشانیم و روی هر قطعه...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 419
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,425
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,303
  • بازدید ماه : 14,514
  • بازدید سال : 254,390
  • بازدید کلی : 5,867,947