loading...
فوج
s.m.m بازدید : 403 1395/04/04 نظرات (0)

کوفته زنجبیل

 

● مواد لازم 
▪ مغز نان سفید خرد شده یک پیمانه 
▪ شیر یک چهارم پیمانه 
▪ جعفری خردشده ۳ قاشق سوپخوری 
▪ تخم مرغ یک عدد 
▪ شوید خردشده ۳ قاشق سوپخوری
▪ آرد مقداری 
▪ پیاز رنده شده ۲ قاشق سوپخوری 
▪ نمک ، اودیه مقداری 
▪ زنجبیل یک قاشق چایخوری 
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم 
● طرز تهیه 
تمامی مواد کوفته را باهم مخلوط کرده ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را ریزریز و به اندازه گردو گلوله کرده درون روغن فراوان سرخ می‌کنیم سپس درون قابلمه می‌چینیم . 
● طرز تهیه سس :
آرد را درون روغن خوب تفت می‌دهیم ، تا بوی خامی آن گرفته شود سپس شیر را به تدریج افزوده مرتباً هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود . سبزی‌ها را خرد کرده به همراه آبلیمو ، نمک و ادویه به شیر و آرد اضافه کرده هم می‌زنیم تا حالت سس را به خود بگیرد ، سس آماده شده را روی کوفته‌ها ریخته کمی آب اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه حرارت می‌دهیم تا کوفته‌ها پخته شود و آب آن حالت سس را به خود بگیرد .

 

منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان
برچسب ها کوفته زنجبیل ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 450
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,136
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,014
  • بازدید ماه : 15,225
  • بازدید سال : 255,101
  • بازدید کلی : 5,868,658