فوج

طرز تهيه کوفته هويج فرنگي
امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کوفته هویج فرنگی

کوفته هویج فرنگی

 

کوفته هویج فرنگی● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: 
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم؛ 
▪ هویج فرنگی: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد؛ 
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛ 
▪ آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم؛ 
▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛ 
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم. 
● مواد لازم برای تهیه سس کوفته: 
▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد؛ 
▪ گوجه فرنگی بزرگ رنده شده: ۴ عدد؛ 
▪ سرکه: ۴ قاشق سوپ خوری؛ 
▪ نعنا خشک: یک قاشق سوپ خوری؛ 
▪ آب: ۱ لیوان؛ 
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم. 
● طرز تهیه: 
- گوشت چرخ کرده، هویج فرنگی، پیاز، تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم ورز می دهیم تا مخلوط یک دستی به وجود آید. 
- از مواد به اندازه ی یک گرودی بزرگ بر می داریم و آن را در دست گرد می کنیم. 
- در تابه ی گودی روغن را گرم کرده و کوفته ها را یکی یکی در آن سرخ می کنیم. 
▪ برای تهیه ی سس این کوفته به صورت زیر عمل می کنیم: 
- در قابلمه ای روغن را گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. 
- گوجه فرنگی، سرکه، نعنا خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد. 
- کوفته های سرخ شده را به سس افزوده و تابه را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد. 
- این کوفته را می توانید با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید. 
▪ توجه: 
- به جای گوجه فرنگی می توان از یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد. 
- برای رنده کردن پیاز از قسمت درشت رنده استفاده کنید.

 

منبع : خانواده ما

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد