فوج

طرز تهيه تن ماهي با رشته
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

تن ماهی با رشته

تن ماهی با رشته

● مواد لازم

▪ شش قاشق غذاخوری کره مارگارین
▪ سه چهارم فنجان پیاز خرد شده
▪ شش قاشق غذاخوری آرد
▪ یک قاشق غذاخوری نمک
▪ دو فنجان شیر
▪ دو فنجان پنیر چدار
▪ یک فنجان ماهی تن
▪ یک فنجان رشته
● طرز تهیه
کره را در یک ماهیتابه گذاشته و تا ذوب شدن آن صبر کنید. سپس پیازها را درون آن بریزید و برای مدت پنج دقیقه روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن پیازها، آرد و نمک را به آن افزوده و با استفاده از چنگال سطح آن را صاف کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا محتوای درون ظرف به شکل خامه درآید.
پنیر چدار، ماهی و رشته را به محتوای درون ظرف اضافه کنید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و آن را به مدت دو روز در یخچال گذاشته و سپس ظرف را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

فریده وکیلی

 

منبع : روزنامه ایران

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد