loading...
فوج
s.m.m بازدید : 267 1395/05/01 نظرات (0)

تن ماهی با رشته

● مواد لازم

▪ شش قاشق غذاخوری کره مارگارین
▪ سه چهارم فنجان پیاز خرد شده
▪ شش قاشق غذاخوری آرد
▪ یک قاشق غذاخوری نمک
▪ دو فنجان شیر
▪ دو فنجان پنیر چدار
▪ یک فنجان ماهی تن
▪ یک فنجان رشته
● طرز تهیه
کره را در یک ماهیتابه گذاشته و تا ذوب شدن آن صبر کنید. سپس پیازها را درون آن بریزید و برای مدت پنج دقیقه روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن پیازها، آرد و نمک را به آن افزوده و با استفاده از چنگال سطح آن را صاف کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا محتوای درون ظرف به شکل خامه درآید.
پنیر چدار، ماهی و رشته را به محتوای درون ظرف اضافه کنید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و آن را به مدت دو روز در یخچال گذاشته و سپس ظرف را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

فریده وکیلی

 

منبع : روزنامه ایران
برچسب ها تن ماهی با رشته ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 547
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,869
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,747
  • بازدید ماه : 16,958
  • بازدید سال : 256,834
  • بازدید کلی : 5,870,391