خوراک گوشت با برنج

▪ آب گوشت: دو لیوان
▪ گوشت تكه شده: یك كیلو
▪ گوجه فرنگی پوست گرفته شده: سه عدد
▪ پیاز ریز شده: ۴ عدد متوسط
▪ آب لیمو: دو قاشق سوپخوری
▪ زعفران (در صورت تمایل): مقداری
▪ كره: دو قاشق غذاخوری
▪ آرد: یك قاشق غذاخوری
▪ لیمو عمانی: یك عدد
▪ روغن مایع: چهار عاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
دو قاشق سوپخوری روغن و یك قاشقسوپخوری كره را ابتدا باید تفت دهید و تكههایگوشت را در آن سرخ كنید (مانند تهیه قیمه)،سپس پیازها را در ماهیتابهای جداگانه تفتدهید تا طلایی شود. پس از این مراحلگوجهفرنگی خرد شده را به گوشت اضافه كنید وبه آن نمك و فلفل بزنید. پس از كمی سرخ شدنگوشت، حالا باید پیازهای سرخ شده را به آناضافه كنید و بعد روی آن آرد بپاشید. در صورتتمایل میتوانید زغفران هم به آن اضافه كنید وبگذارید چند دقیقه جوش بخورد. پس از این بایدآب گوشت و دو قاشق آبلیمو را هم به آن اضافهكنید و بگذارید به مدت یك ساعت بپزد تا آب آنكاملا گرفته شود.
در مرحله آخر پخت، اگر دیدید ترشیخوراك شما كم است، میتوانید باز هم آبلیموبه آن اضافه كنید. در پایان اگر خواستید،سیبزمینی سرخ كنید و روی خوراك بریزید. اینخوراك را هم میتوانید با نان میل كنید،بخصوص با نان لواش، كه بسیار خوشمزه میشودو هم میتوانید با برنج به همراه خانوادهنوشجان نمایید.
منبع : خانواده سبز