loading...
فوج
s.m.m بازدید : 239 1395/05/02 نظرات (0)

سیب‌زمینی و ژامبون گوشت و پنیر

 

● مواد لازم برای سی قطعه: 
۱۵ عدد سیب‌زمینی نسبتاً ریز تازه 
۱۶۰ گرم پنیر پیتزا 
۵ ورق ژامبون گوشت 
۱ قاشق غذاخوری نعنای خرد شده 
۲ قاشق غذاخوی آرد سوخاری 
نمک به مقدار لازم 
● طرز تهیه: 
سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و بپزید. به‌طوری که پوست آن‌ها ترک نخورد. ژامبون‌ها را بسیار ریز کرده و در تابه تفت دهید و بگذارید خنک شود. سیب‌زمینی‌ها را از وسط دو نیم کرده و داخل آنها را با قاشقک گرد درآورید، به‌طوری که فقط پوست و یک لایهٔ نازک از سیب‌زمینی باقی بماند. 
سیب‌زمینی‌ها را طوری روی سینی‌فر چرب کرده بچینید که ثابت بمانند. سیب‌زمینی‌های اضافی را با ژامبون و نعنا آرد سوخاری، پنیر و نمک مخلوط کرده و آنها را داخل سیب‌زمینی‌های خالی شده بریزید و با کمی پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سیب‌زمینی‌ها آب شود.

 

منبع : نشریه بهکام
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 556
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,027
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,905
  • بازدید ماه : 17,116
  • بازدید سال : 256,992
  • بازدید کلی : 5,870,549