سیبزمینی و ژامبون گوشت و پنیر
● مواد لازم برای سی قطعه:
۱۵ عدد سیبزمینی نسبتاً ریز تازه
۱۶۰ گرم پنیر پیتزا
۵ ورق ژامبون گوشت
۱ قاشق غذاخوری نعنای خرد شده
۲ قاشق غذاخوی آرد سوخاری
نمک به مقدار لازم
● طرز تهیه:
سیبزمینیها را خوب شسته و بپزید. بهطوری که پوست آنها ترک نخورد. ژامبونها را بسیار ریز کرده و در تابه تفت دهید و بگذارید خنک شود. سیبزمینیها را از وسط دو نیم کرده و داخل آنها را با قاشقک گرد درآورید، بهطوری که فقط پوست و یک لایهٔ نازک از سیبزمینی باقی بماند.
سیبزمینیها را طوری روی سینیفر چرب کرده بچینید که ثابت بمانند. سیبزمینیهای اضافی را با ژامبون و نعنا آرد سوخاری، پنیر و نمک مخلوط کرده و آنها را داخل سیبزمینیهای خالی شده بریزید و با کمی پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سیبزمینیها آب شود.
۱۵ عدد سیبزمینی نسبتاً ریز تازه
۱۶۰ گرم پنیر پیتزا
۵ ورق ژامبون گوشت
۱ قاشق غذاخوری نعنای خرد شده
۲ قاشق غذاخوی آرد سوخاری
نمک به مقدار لازم
● طرز تهیه:
سیبزمینیها را خوب شسته و بپزید. بهطوری که پوست آنها ترک نخورد. ژامبونها را بسیار ریز کرده و در تابه تفت دهید و بگذارید خنک شود. سیبزمینیها را از وسط دو نیم کرده و داخل آنها را با قاشقک گرد درآورید، بهطوری که فقط پوست و یک لایهٔ نازک از سیبزمینی باقی بماند.
سیبزمینیها را طوری روی سینیفر چرب کرده بچینید که ثابت بمانند. سیبزمینیهای اضافی را با ژامبون و نعنا آرد سوخاری، پنیر و نمک مخلوط کرده و آنها را داخل سیبزمینیهای خالی شده بریزید و با کمی پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سیبزمینیها آب شود.
منبع : نشریه بهکام