کباب حسینی
گوشت سر دست گوسفند : ۱۰۰۰ گرم
پیاز : ۵۰۰ گرم
دنبه : ۲۵۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
فلفل سبز : ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
برای تهیه این کباب به سیخهای کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم (و یا سیخهای آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولاً در فروشگاهها حاضر برای فروش و استفاده است)
گوشت را قطعه قطعه میبریم (به اندازه تقریباً طول ۴ قطر ۲ سانتیمتر) و سیخهای چوبی را پوست میکنیم و نوک آنها را تیز مینمائیم، بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا انجا که سیخها پرشوند (طول سیخها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد)، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یکردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده میچنیم و یک ردیف از سیخهای کباب را روی آن میچنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یکردیف از سیخهای کباب میگذاریم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند.
آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد باید به هیچ وجه آب نداشته باشد. کبابها را با همان سیخ در دیس میچنیم و سر میز میبریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابلای سیخهای کباب میچنیم و ممکن است بهجای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کردهایم استفاده کنیم.
پیاز : ۵۰۰ گرم
دنبه : ۲۵۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
فلفل سبز : ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
برای تهیه این کباب به سیخهای کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم (و یا سیخهای آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولاً در فروشگاهها حاضر برای فروش و استفاده است)
گوشت را قطعه قطعه میبریم (به اندازه تقریباً طول ۴ قطر ۲ سانتیمتر) و سیخهای چوبی را پوست میکنیم و نوک آنها را تیز مینمائیم، بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا انجا که سیخها پرشوند (طول سیخها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد)، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یکردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده میچنیم و یک ردیف از سیخهای کباب را روی آن میچنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یکردیف از سیخهای کباب میگذاریم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند.
آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد باید به هیچ وجه آب نداشته باشد. کبابها را با همان سیخ در دیس میچنیم و سر میز میبریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابلای سیخهای کباب میچنیم و ممکن است بهجای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کردهایم استفاده کنیم.