loading...
فوج
s.m.m بازدید : 319 1395/04/02 نظرات (0)

املت اسفناج

 

تخم مرغ  :  ۴ عدد
روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  :  ۰.۲۵ فنجان
سیر  :  ۱ عدد
پنیر پیتزا  :  ۰.۲۵ فنجان
اسفناج  :  ۲۱۰ فنجان
نان سفید  :  ۱ فنجان
آویشن  :  ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه  :  ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید.
تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظه‌ای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.
برچسب ها املت اسفناج ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 605
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,748
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,626
  • بازدید ماه : 17,837
  • بازدید سال : 257,713
  • بازدید کلی : 5,871,270