فوج

نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
امروز جمعه 19 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

چلو به طریقه ایتالیائی فلورانس


 


چلو به طریقه ایتالیائی فلورانس


 

جگر مرغ  :  ۳۰۰ گرم

پنیر سن پارمه  :  ۱۰۰ گرم

برنج  :  ۵۰۰ گرم

پنیر پارمیسان  :  ۱۰۰ گرم

نمک  :   به اندازه کافی

سس ایتالیائی  :  ۱۰۰ گرم

سیر  :  ۲ لپه

برگ مریم گلی  :  چند برگ

نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید

چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید، همین که چلو نیم پز گردید، چند قطعه جگر مرغ را سرخ کرده داخل آن بریزید سپس پنیر سن پارمه را رنده کرده به آن اضافه کنید صبر کنید همین که چلو حاضر گردید، سس نامبرده را رویش بریزید

صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید، همین که قطعات سیر به رنگ طلائی در آمد، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.

 

 

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد