فوج

ممکن است خورش کرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در اینصورت ۱ عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش کرفس



خورش کرفس



کرفس خرد شده  :  ۴۰۰ گرم
گوشت بدون استخوان  :  ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
روغن  :  ۲۰۰ گرم
لیمو ترش  :  ۲ عدد
سیب زمینی  :  ۲۵۰ گرم
هویج  :  ۱۰۰ گرم
کرفس را پاک نموده قسمت‌های سفید و قابل خوردن آن را به قطعات ریز بریده مغز کله کرفس را پوست کنده، خرد نمائید و چند دقیقه در ظرفی مملو از آب بریزید.
سپس گوشت را خرد کرده آن را به همراه روغن در دیگ ریخته بگذارید کمی بپزد، همین که گوشت کمی سرخ شد، کرفس را بریزید.
سپس هویج را پوست کنده خردش کنید و در یک گوشه دیگ، و سیب زمینی‌ها را هم پوست کنده در طرف دیگر دیگ بگذارید بپزد سپس گوجه فرنگی را حلقه حلقه نموده آن را روی خورش بچینید.

خورش کرفس(متفاوت)


خورش کرفس● مواد لازم:
▪ مواد لازم گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلو 
▪ کرفس ۱ تا ۲ عدد
▪ نعناع ۲ دسته
▪ جعفری ۱ دسته
▪ پیاز درشت ۱ عدد 
▪ نمک ۲ قاشق مربا خوری 
▪ فلفل سیاه ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ دارچین ۴/۱ قاشق مربا خوری 
▪ زرد چوبه ۴/۱ قاشق مربا خوری
▪ آبلیمو
● طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم سپس ساقه های ترد کرفس را بطول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود . نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش میریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد. ممکن است خورش کرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در اینصورت ۱ عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و بجای زعفران ممکن است کمی رب مصرف نمود .در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.
 

غذای روزهای سرماخوردگی



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد