loading...
فوج
s.m.m بازدید : 333 1395/04/03 نظرات (0)

تورتیلا

 

تورتیلاتورتیلا یک نوع نان مکزیکی شبیه لواش است از این دستور حدود ۱۲ عدد تورتیلا به اندازه ۲۵ سانتی‌متر به دست می‌آید.
● مواد لازم:
▪ آرد سفید ۵۰۰گرم
▪ بیکینگ پودر ۲/۱قاشق مرباخوری
▪ نمک کمی
▪ روغن جامد (یا مارگارین) ۱۰۰گرم
▪ آب گرم ۲/۱لیوان
● طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه‌ای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کم‌کم آب را اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه نایلون می‌گذاریم تا بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و روی خمیرها را با نایلون می‌پوشانیم. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز می‌کنیم. هر دایره حدودا به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد. یک ماهی‌تابه چدنی یا ماهی‌تابه‌ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می‌کنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه می‌پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار می‌گذاریم. نان‌ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه‌ای می‌پیچیم تا خشک نشود. برای جذاب شدن شکل غذا می‌توانید آن را با انواع سبزی‌ها و سس گوجه تزیین کنید

 

منبع : روزنامه کارگزاران
برچسب ها تورتیلا ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 499
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,127
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,005
  • بازدید ماه : 16,216
  • بازدید سال : 256,092
  • بازدید کلی : 5,869,649