اسپاگتی با سس راتاتول

▪ اسپاگتی رشتهای: ۵۰۰ گرم
● برای سس راتاتول:
▪ بادمجان خرد شده: ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ خلال شده: ۱ عدد
▪ سیر له شده: ۱ حبه
▪ فلفل سبز خرد شده: ۱ عدد
▪ کدو سبز خرد شده: ۲ عدد
▪ گوجه فرنگی پوست کنده و چرخ شده:۵۰۰گرم
▪ سرکه سفید: یک دوم فنجان
▪ ریحان تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر آویشن خشک: یک دوم قاشقغذاخوری
▪ فلفل سیاه تازه پودر شده: به میزان دلخواه
▪ پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
اسپاگتی را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانیدو سپس آن را آبکشی کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد لازم، کدو سبز وبادمجان و... را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و بهمدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قراردهید و هراز گاهی آن را هم بزنید.
در مرحله آخر سس آماده شده را رویاسپاگتی ریخته و آن را با پنیر پارمزان رنده شدهتزیین نمایید.
ارزش غذایی:
ـ کالری: ۵۲۰ کیلوکالری
ـ چربی کل: ۲۲ گرم
ـ کلسترول: ۲ میلی گرم
ـ فیبر: ۲۵ گرم