فوج

اسپاگتی‌ با سس‌ راتاتول‌
امروز سه شنبه 14 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

اسپاگتی‌ با سس‌ راتاتول‌

اسپاگتی‌ با سس‌ راتاتول‌

 

اسپاگتی‌ با سس‌ راتاتول‌● مواد لازم‌: 
▪ اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: ۵۰۰ گرم‌ 
● برای‌ سس‌ راتاتول‌: 
▪ بادمجان‌ خرد شده‌: ۱ عدد 
▪ پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: ۱ عدد 
▪ سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌ 
▪ فلفل‌ سبز خرد شده‌: ۱ عدد 
▪ کدو سبز خرد شده‌: ۲ عدد 
▪ گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ کنده‌ و چرخ‌ شده‌:۵۰۰گرم‌ 
▪ سرکه‌ سفید: یک‌ دوم‌ فنجان‌ 
▪ ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ پودر آویشن‌ خشک‌: یک‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌ 
▪ فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌: به‌ میزان‌ دلخواه‌ 
▪ پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌ 
● طرز تهیه‌: 
اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید. 
برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و... را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید. 
در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید. 
ارزش‌ غذایی‌: 
ـ کالری‌: ۵۲۰ کیلوکالری‌ 
ـ چربی‌ کل‌: ۲۲ گرم‌ 
ـ کلسترول‌: ۲ میلی‌ گرم‌ 
ـ فیبر: ۲۵ گرم

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای آماده و فوری,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد